Vill inte ha för bråttom.

 Det är mycket jobba och spara pengar som gäller nu. Som det känns så har jag långt kvar till ett förverkligande av någon dröm. Sen kan det ändå vara så att det kommer att kännas betydligt närmare redan nästa vecka. Då kommer det ju in nya pengar och jag får undan en liten hög av tusenlappar till sparandet igen. Sen till nästa månad kommer det in pengar vid minst 2 tillfällen och vid ett av dom tillfällena kan jag lägga undan precis allt. Efter detta så är jag nästan där som jag var för lite drygt ett halvårsen när det gäller hur mycket pengar som jag har lyckats lägga undan. Felen under det senaste halvåret har varit många och jag vill inte göra om alla misstag som jag nu har gjort. Inte mycket har blivit som jag har tänkt mig i år och den treden vill jag vända. Sen är jag ändå nöjd med det jag ändå gjorde för att komma närmare min dröm. Det var inga dåliga inköp som jag gjorde när jag köpte nya möbler. Jag är nöjd med alla mina möbler och jag vill inte lämna tillbaka något. Nu är det ju renovering och lösa bolån kvar som gäller. Alla möbler som jag vill ha dom har jag och jag är supernöjd!!
 
I slutet av nästa månad kan jag ju börja titta på hur jag ska komma ännu närmare det livet där jag bor i ett hem som jag har precis så som jag vill ha det. Jag kan också kolla närmare på vad som faktiskt krävs och vad som gäller om man vill göra sig helt skuldfri.
 
Men jag kan känna nu att jag inte ska ha för bråttom. För det är väl just det jag har haft. Bättre är det att bara jobba på, dra in pengar och fortsätta spara utan att fundera så mycket på något annat. Den tiden kommer då jag kan lösa allt och jag  tänker inte ens försöka att göra någonting förrän jag är helt säker på att det kommer att bli som jag har tänkt mig. Jag vill som sagt inte ha för bråttom för då känns det lätt så fel sen. Minsta lilla osäkerhet eller om något inte känns rätt då gör jag ingenting utan då får pengar ligga på hög tills jag är redo liksom. 
 
 
Det som ändå känns bra trots att mycket har gått fel och att inte mycket har blivit som jag tänkt mig i år så att mår jag ändå bra. Jag mår inte dåligt över att jag har gjort fel.  Ibland gör man ju detta och det är alltid lätt att vara efterklok och säga att jag borde ha gjort på ett annat sätt. Med facit i hand så kan vem som helst säga detta. Jag får ju bara ta nya tag och det känns inte svårt att bara fortsätta kämpa på. Det är ju inte långt kvar till Jul  nu och någonstans där så kommer jag nog att vara i nästan samma läge som jag var för ca ett halv årsen och det är ju bara positivt. Kan jag tänka till lite sen bara och inte har för bråttom då ska nog allt ordna sig i slutändan. Jag hoppas det i alla fall. Jag ger mig aldrig! Jag ska klara detta!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE