Tids nog så löser jag allt.

Jag böjar bli helt frisk nu. Jag har haft en väldigt lugn dag. Jag var bara ute och hämta lite mat förut annars har jag inte gjort någonting och det känns ganska bra. I morgon så är jag nog helt frisk. Nu finns det lite hosta kvar som ligger och smyger. Det kanske gör det imorgon också, men lite känningar har man ju alltid av något så jag tror jag kan säga nu att i morgon då behöver jag inte tänka mer på att jag känner mig sjuk och dålig. 
 
Dagarna går och även om jag inte skriver så mycket längre om att jag vill förverkliga mina drömmar så är det väl fortfrande detta som gäller. Jag lär aldrig ge upp det så mycket som jag har vänt ut och in på detta. Jag sa ju till mig själv för längesen att jag bara vill kämpa på nu och få loss pengar. Det spelar ingen roll att jag nu ändå har en ganska bra hög som jag skulle kunna göra något med för att ta mig närmare min lilla dröm. Jag kämpar vidare så kanske jag sen kan göra en större grej och då handlar det tex om att mot början av nästa år kanske lösa det bolån jag har och bli skuldfri. Eller så börjar jag på den renoveringen som jag länge har velat starta.
 
Problemen kring allt är såklart många och lätt får det ju tydligen inte vara. För det första så vet jag ju inte om det är så enkelt att bara betala in dom pengar som jag har kvar av lånet. Det kanske krävs mer ändå. Man vet ju aldrig för det finns så mycket konstiga regler om alt möjligt så även om jag skulle ha alla pengar så kommer jag innan jag gör någonting med mitt bolån kolla jävligt noga före vad som faktiskt gäller. Nu gör jag inget för jag vill ha pengarna först och dom har jag väl i bästa fall i slutet av detta året.
 
Det finns andra saker också som pengar kan gå till än renovering och bolån. Jag kan känna att det finns risk för att jag i en framtid måste lägga ut dom på helt andra saker och då är det ju såklart så att jag ännu en gång skjuter detta med renovering och lösningen av bolånet på framtiden. Men jag kanske inte har så mycket att välja på, men vi får se hur framtiden blir. Jag vill inte tro eller försöka bestämma någonting nu. Som detta året har varit så vet jag ju att det finns mycket lätt inte blir som man har tänkt sig och då är det bättre att bara kämpa på och lägga undan pengar så får jag lösa allt tids nog när inget kan gå fel. Det kommer väl en sån tid också hoppas jag. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE