Tiden går fort.

 
Hemma nu efter en lång dag av arbete. Över 12 timmar på jobbet och det är klart att man kännar av detta. Jag tycker ändå att tiden gick ganska fort. Kl 11:00 startade jag och sen helt plötsligt hade jag en rast och då hade några timmar gått av bara farten. På rasten åt jag någon pasta, men jag tror det var denna månadens värsta upplevelse när det gäller mat. 
 
Jag vet inte var det kan ha varit som inte var bra, men jag har nog blivit väldigt kräsen. Detta är ju ändå vanlig lagad mat. Det är inget halvfabrikat och det kommer inte från någon korvkisk. Men detta var inte bra tillagat och jag kan känna det direkt nuförtiden. 
 
Efter detta körde jag en tur igen och sen hade jag en rast till. Tiden går som sagt fort och helt plötsligt ser jag att jag bara har några få timmar kvar av kvällen. jag vet ju sen tidigare att dom sista timmarna kan kännas riktigt tunga. Speciellt under en dag där man har 10 timmar av arbetstid. Men idag var allt annorlunda. Inte ens dom sista timmarna under kvällen var jobbiga utan helt plötsligt var det slut för idag och nu sitter jag ju här och känner  mig ganska pigg fortfarande.
 
Skönt att känna att det längsta passet som jag har kunde kännas som ett kort pass där tiden verkligen gick fort. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE