Tagga ner lite och gör vad du själv kan.

Det har hänt under min bloggs historia att jag har fått på mig att jag borde göra mer för miljön och att jag också borde skänka mer pengar till välgörenhet. 
 
 
När jag tex flög till Amsterdam förra året så var det några som tyckte att jag borde ta bussen istället för detta är ju ett miljövänligare alternativ. Detta är säkert rätt och riktigt. Jag tror inte att det är något miljövänligt med att flyga flygplan. Men jag ville såklart komma ner fort och ett flyg till Amsterdam tar ju max 90 minuter och sen har man landat.
 Jag tror inte jag räddar världen mer genom att avstå från att flyga just den resan liksom. Nu är det inte riktigt detta jag vill få fram i  inlägget jag nu skriver, men jag kommer till saken om vad jag verkligen vill säga lite längre ner i detta inlägget.
 
 
Skänka mer pengar till välgörenhet då?
 
Jag får ibland höra just detta. "Istället för att lägga så mycket pengar på resor så kan du väl skänka lite pengar till välgörenhet" kan folk skriva till mig. Jag fick också höra detta när jag hade köpt min tv som jag nu har och som jag är väldigt nöjd med. Jag har aldrig sagt vad jag köpte tv:n för, men ändå har jag fått kommentarer där man skriver att jag inte borde inte ha köpt en tv för så mycket pengar. Detta kan folk skriva trots att dom inte vet vad jag har betalat för min tv.
 
 
 Jag har även fått andra typer av kommentarer om att jag borde skänka mer pengar till välgörande ändamål och inte vara så ego och bara tänka på mig själv när jag spenderar mina pengar.
 
Nu ska jag komma till saken.
 
Jag tycker att ni som håller på såhär och "hackar" på andra om att dom borde göra mer för miljön eller skänka mer pengar till välgörenhet ska "tagga" ner lite. Gör istället vad ni själva kan för att rädda världen. Man kan alltid säga att pengar borde ha ha gått till något annat än vad det faktiskt gjorde och man kan alltid hitta saker (mer eller mindre) och säga att du borde göra såhär istället för det är bättre för miljön. Det spelar liksom ingen roll hur mycket vi gör för det finns alltid mer vi kan och kanske borde göra. Ni som gnäller på andra om detta, "tagga" ner. Jag är ganska säker på att det finns många där ute som är bra att på att säga till andra vad dom borde göra, men själva gör dom nog inte så mycket för att vi ska få en bättre värld, nu och i framtiden. Där har ni min åsikt om detta. Over And Out !
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE