Snön faller och blir säkert liggande.

God morgon!
 

Jag är uppe ganska tidigt. Jag har varit nere i tvättstugan. Det är inte roligt att behöva ställa kloclan för att behöver tvätta kläder, men nu är jag uppe och då får jag väl bara gilla läget liksom. 
 
 
Jag har ju varit lite snurrig denna veckan och har tagit fel på dagar och så. I morse fortsatte detta lite. Det var så nära att jag blev utelåst. När jag skulle gå upp från tvättstugan så höll jag på attt glömma kvar nycklarna. Fast jag har en automatiserad rörelse som jag aldrig tänker på att jag gör, mne det är en jäkla tur att jag gör detta. Innan jag ska slå igen en dörr (vilken som helst) så känner jag alltid lite på mina fickor. Känner jag då inte en hög med nycklar jag då stänger jag aldrig dörren förrän jag vet varför dom inte just ligger i någon ficka. Samma är det med dörren in till min lägenhet. Jag kan låsa mig ute. Det är fullt möjligg, men jag har alltid för vana att bara låsa med min nyckel när jag ska gå ut. Man minskar risken att låsa sig ute med hur mycket som helst bara för att jag har dom enkla rutinerna när jag ska gå genom alla dessa dörrar som finns här.
 
Jag låser alltid med nyckel och det har blivit en vana som jag aldrig tänker på att jag gör. Hur stressad jag än må vara så är risken väldigt liten att jag ska lämna nycklarna inne och råka låsa mig ute trots att det skulle vara så enkelt att göra detta om och om igen.
 
Det börjar bli kallt ute. Igår kände man av detta ordentligt. Jag fick dra ner mössan ordentligt och verkligen täppa till med min jacka så gott jag kunde. Snön har börjat falla nu och jag tror den blir liggande denna gången.
 
 
 
Jag vill ju inte ha någon snö, men ska den ändå komma så kan man ju alltid hoppas på att det intre blir mer än såhär. Fast jag lär bli besviken för jag är ganska säker på att snart så faller det ordentligt och då börjar man spärra av alla jäkla trottarer igen med skyltar om risk för snöras. Det blir svårt att ta sig fram och många dagar av kyla och massa jobbiga saker som hör vintern till. Bor man i Vänersborg  så är det ju inte heller helt ovanligt att det blåser jäkligt kallt också. Usch... 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE