Många slutar blogga.

Jag har den senaste tiden sett att många av dom bloggare som jag följer och har följt i kanske flera år väljer att sluta att blogga. Man skriver på sin blogg att man tex slutar pga att det tar för mycket tid. Sen finns ju Twitter och Instagram och allt där går ju så mycket fortare. Kan det vara så att fler och fler väljer dessa alternativ och struntar mer i bloggen för att vi just lever i en tid där allt ska gå så rasande fort och för att man ska hinna med allt annat i livet som finns att göra?
 
Jag hoppas inte det är så att bloggandet håller på att dö ut. Jag tycker det är tråkigt när jag ser att vissa av dom bloggare som jag har följt ganska länge helt plötsligt börjar blogga betydligt mindre eller helt lägger av. Ok, dom flesta kan man ju följa på Instagram om man vill det, men jag tycker ändå det är synd att man inte bara fortsätter att blogga också. Det är ju ganska lätt att fixa till sina bilder med Instagram. Man tar en bild, den kanske inte blir så bra, men vips så fixar man till den med det som går att göra på Instagram och så ser bilden ut som den är tagen av ett proffs
 
 
Kanske inte alltid som en proffsfotagraf, men det är ändå ett roligt sätt att man med typ ett knapptryck kan göra en dålig bild til det bättre. Men lägg upp den på era bloggar också och sluta inte blogga!!!
 
Det ändå  så att det tar tid att blogga. Jag kan ibland sitta här och skriva typ ett eller två inlägg och sen kommer jag på mig själv att det har tagit typ en timme fixa till typ två inlägg. Men det är just detta som jag kan tycka är tjusningen med att blogga och det är en av alla anledningar till varför jag gilar att blogga. Det blir liksom lite roligare att lägga ner lite tid på något än att tex bara ta en bild och skriva några rader och allt är fixat på en minut.  Någonstans förstår jag att man mer och mer släpper detta med att blogga (om det nu är så) och går över till sociala medier som går betydligt snabbare, men det är tråkigt att det kanske är på väg åt detta hållet. Jag gillar liksom hela fenomenet med internet och bloggar och allt man gör behöver inte alltid gå så rasande fort. Det finns saker som jag gärna lägger ner lite tid på och blogga är ett sån sak.
 
Jag kommer i alla fall inte att lägga av nu även om det visar sig att trenden  går åt detta hållet. Jag vill kämpa på med min Danneblogg även om jag inte alltid orkar blogga så många inlägg per dag. Sålänge jag tycker det är kul  kör jag på med detta för det ger mig så mycket tillbaka. Dessutom finns det ju en hel del av mina bloggläsare som har följt mig regelbundet i flera år. Det är också en anledning till att jag vill fortsätta att blogga och leverera inlägg.
Keep On Blogging liksom..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P
11 November, kl. 23:55 | Blogg;

Bra Danne, helt ratt!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE