Lång dag - "Flong" ny buss

Det blev en lång dag. Jag var ju uppe tidigt i morse och sen har det gått i ett fram till nu. Klockan närmar  sig i skrivandets stund raskt midnatt. Att gå upp tidigt idag var ju dessutom ett misstag. Tror man att man har tvättstugan och måste tvätta så blir det ett misstag när man märker att det var i morgon jag skulle tvätta. Vill helst bara strunta i det i morgon , men jag måste verkligen tvätta  för jag har hur mycket tvätt som helst. Sen har jag en arbetsdag också så det kommer att bli en lång dag även i morgon.
 
 
 
Dagens arbete har annars gått bra. Jag fick köra en "flong" ny buss.
Den är så ny den kan vara tror jag. Den var riktigt go att köra. Det är inte så himla stor skillnad på dom nya bussarna som nu tas i trafik och dom som bara är några år som vi har, men det finns lite skillnader så man sitter lite nyfiket i den "flong" nya bussen och pillar lite på allt möjligt som man inte känner igen sen tidigare.
 
 
Utvändigt skiljer sig denna bussen inte så mycket mot några av dom andra bussarna vi har haft ett tag. Fast en riktigt cool skillnad det är att det finns extra helljus uppe vid skylten. Det är lite fräckt !!!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE