Käka lunch på kredit.

Detta käkade jag på kredit idag. När jag stod där och skulle betala så hade jag inga pengar. Vad händer nu tänkte jag. Maten ligger i lådan och måste jag diska nu för att få gå härifrån? Det blev så att jag gick tillbaka någon timme senare och betalde detta. Jag slapp diska eller skura golv. 
 
Detta har hänt några gånger förut fast då har jag ibland glömt att betala och ingen har sagt något och sen när jag kommer hem så har jag kommit på att jag inte har betalat den mat jag precis har köpt. Jag har alltid gått tillbaka och gjort rätt för mig så fort som möjligt. Så ska man alltid göra och jag skulle aldrig strunta i att betala min mat om jag vet att den inte har blivit betald.
 
Nu är det ju så att jag springer ju på den där restaurangen varje dag. Det är inte så svårt för mig och få kredit och jag tror dom litar på att jag inte skulle blåsa dom på en lunch, men man blir alltid så förvånad när man märker att man har spenderat så mycket "cash" så man inte har koll på att det helt plötsligt inte räcker till en lunch.  "Cash is King", men man är inte så mycket "King" när man måste krita en Frikadeller med ris i folielåda.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE