Jag fick inte så mycket gjort.

Jag trodde jag skulle få mycket gjort idag. Ledig och hur mycket tid som helst. Jag borde hinna med hur mycket som helst, men jag har inte fått mycket gjort alls. man kollar tv och sitter farmför datorn. Det känns skönt att jag var och tränade förut. Bra att jag bara fortsätter med detta. Det kändes ju också ganska bra förövrigt. Skönt med träning och sen efter känns det såklart också bra med en dusch.
 
I morgon har jag jobb igen. Då ska man köra igen och jag har tre ganska långa dagar framför mig. Sen är det helg och då är man ledig igen. Sen jobbar jag och sen är det helg igen och då är jag också ledig. Sen fortsätter det såhär i minst en månad till. Jobba -ledig helg -jobba- ledig helg. Känns nästan som jag har ett vanligt jobb som många andra. Man jobbar vardagar och är ledig på helgerna. Det är verkligen bra och jag ska njuta så länge det varar. 
 
 Jobba                           Ledig                        Jobba                        Ledig
 
I morgon hoppas jag att jag tar tag i saker som jag vill få gjort. Jag ska väl kunna få göra en hel del under förmiddagen? Jag hoppas inte jag väljer att sova bort den bara.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE