I morgon ska man jobba igen !

Det blev ganska bra fart på mig här ikväll. Kanske vad det lite träning som behövdes för att jag sen skulle kunna ta tag i allt här hemma.
 
Jag kollade över mina räkningar nu ikväll. Jag tror aldrig jag i hela mitt liv har haft så mycket räkningar på en och samma månad som jag har nu. Jag har såklart haft räkningar så att det totalt sett har varit ett högre belopp än vad jag har denna gången. Det har man ju lätt tex om man ska betala en resa som man har bokat. Men jag jag har faktikst aldrig haft denna mängden av "vanliga" fasta utgifter. Vi pratar typ el, telefon, bredband, försäkringar mm. Detta är ju räkningar som kommer lite då och då, men November 2012 då kommer allt som man har att betala för på en och samma månad. Det blir till att ta fram den "stora plånboken" , men det känns skönt i alla fall att jag inte  känner att detta är något problem att betala. Dessutom kommer det ju dröja innan jag får en sådan här hög med räkningar igen. Jag brukar ha mycket i November varje år, men detta var fasen rekord i antal fasta utgifter som ska vara betalt på en och samma månad.
 
I morgon ska man jobba igen och jag har den rekordlånga arbetsdagen framför mig. Över 12 timmar av arbete. Jag kan inte säga att jag längtar just nu fast när man väl sitter där och kör så går tiden ganska fort. Dessutom är det gansak bra körning under rätt tider också. Det jag menar med rätt tider är att alla linjer kan ju vara bra körning, men vissa linjer är inte roliga att köra vissa tider på dygnet. 
 
Vi får se om jag tar en promenad tidigt i morgon elller om jag väljer att sova ut innan jobb. Nu kan jag känna att jag behöver röra på mig så nu känns promenad som något jag vill göra innan jobbet i morgon. Fast i morgon kan jag tänka mig att sängen är mycket skönare att sova i, och tycker jag detta då ligger jag säkert kvar och då hinner man ingen promenad. Det blir spännade att se vad som händer i morgon. Sängen eller naturen ???
 
Nu blir det i alla fall sängen efter en dag av både 60 minuters promenad och 90 minuters träning på gymmet. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE