Det kändes bra att dra mössan över huvudet.

God morgon!
 
Hade en ganska lång dag igår. Dom sista 2 timmarna kändes ganska sega. Jag känner mig fortfarande lite risig i halsen och har man en lång dag av arbete och samtidigt är lite sjuk så känns det väl mer än vanligt mot slutet av ett sånt pass. Sen kan jag också känna att det på något sätt ska det bli skönt när man kommer igång med det nya schemat. Det jag kör på nu har blivit ganska tjatigt och även om det finns mycket som är bra med detta schema så känns det bra att man ska få något nytt snart. 
 
Som det är nu så kan jag varenda pass utantill. Jag behöver bara kolla när jag börjar passet varje dag, sen vet jag precis vilka tider som gäller och vad jag ska köra. Just nu kanske det finns 15 olika pass som är fördelade över 6 veckor. Sen börjar det liksom om. Om jag känner att jag nästan kan 15 olika pass utantill när dom ändå blandas mycket under 6 veckor då kanske ni förstår varför jag tycker det ska bli skönt att byta till något annat. 
 
Nu när det börjar bli kallt, mörkt och man jobbar kanske någon lång dag med något pass som nu känns ganska tjatigt så är det rätt skönt när man bara drar mössan över huvudet och promenerar hem. 
 
Idag har jag ett ganska långt pass igen. Får kämpa på med detta och sen får jag några ganska korta dagar av arbete och sen är jag ledig helgen. Detta vet jag utan att kolla innan hur veckan ser ut. Jag kan även detta utantill..  Kan vara ett tecken på att det är dags att byta nu? Någonstans är det väl bra att man kan mycket detaljer och har kontroll på sånt  som har med jobbet att göra. Fast man känner sig samtidigt på gränsen till nördig eller yrkesskadad och det har jag inte riktigt tänkt att bli.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE