2012 11 05

Jag har varit lite slö idag. Jag har tänkt så mycket att nu ska jag göra något, men så blir det inte av liksom. Allt kan vänta känns det som. Lite typiskt att det är bra fart på mig en dag och sen vill man nästan inte göra någonting. 
 
Nu är det väl ändå inte så att jag inte har gjort någonting idag. Det har blivit lite träning på gymmet i alla fall. Jag har ju under en ganska lång period promenerat mycket, men nu har det blivit lite för tråkigt och dessutom är det rått och kallt börjar det också bli. Det blir även mörkt tidigt på kvällen så nog blir man mer sugen på gymmet än att promenera en runda ute i kalla och gråa Vänersborg. 
 
 
 
Det gick ganska bra på gymmet tycker jag även om jag ganska snabbt blev väldigt trött. Jag tränade i alla fall i 90 minuter. Dom första 45 minutrana kändes bra. Sen fick jag mest kämpa och tankar om att bryta innan 90 minuter tänkte jag flera gånger. Det är lite tufft då. Jag hoppas ändå att jag fortsätter nu hela denna veckan att köra på.  För hur tufft det än känns att "palla" sig till gymmet och hur jobbigt det än kan vara att träna där, så känns det alltid väldigt bra såhär efteråt. 
 
Nu får det bli lite mat och slappa i massagestolen. Det behövs alltid.
 
Ha en trevlig kväll !
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE