Har varit ute på en resa idag.

Hej !

Hemma igen från en arbetsdag. Underbart att gåt till jobbet i morse. Ljust och fåglar som kvittrar klockan 04:30 på morgonen. Ingen tvekan om att man kunde ta kortbyxor idag. Blev NÄSTAN pigg av de, men är bara för tidigt så man kan inte vara 100% vid den tiden. Men en go morgon på något sätt.









Körde sen min arbetsdag utan några större problem. Hade ju tid att pausa ganska mycket och försöka få till en och annan bild för jag har ju en blogg. En Danneblogg till och med !



Efter detta skulle arbetsdagen i normala fall vara slut. Men idag  skulle jag ut på en liten resa. Det kändes så i alla fall. Jag var ute på sk linjekännedom för jag ska tydligen snart köra turer till Vänersnäs. Det har jag inget emot. Jag blev bara lite förvånad. Det är en riktigt smal väg på ganska långa sträckor där ute. Inga problem, men hur gör man om man möter en lastbil när man kör där med en buss? Lastbil ut på gärdet då hoppas jag.



Turen till Vänersnäs kändes exakt som att vara ute på en resa. Man sitter och åker med till världens ände och inget känner man igen direkt. sen så kommer man hem och känner igen sig i allt.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE