Det kanske blir någon ny TV en vacker dag?


Xerxes:

Danne, du som har så mycket pengar och jobbar heltid, varför skaffar du inte en bättre TV? Ser att du kör med en skruttig tjockis-tv, tillochmed min mormor på 88 år har en platt-tv! Du måste unna dig lite trots att du kämpar med en tråkig "budget". /X




Jag sparar ju pengar just nu. De jag vill göra är ju att renovera här hemma. Jag vill renovera hela lägenheten. Tanken är också att undan för undan byta ut alla gamla möbler. I de räknar jag ju också min TV. Jag håller just nu på att sparar till den dröm jag har om att få ett helt nytt hem. Nya möbler och allt. När jag köper en ny TV så vill jag ju ha något bra som kostar kanske  40 000 kronor eller mer. Det finns de ju inget utrymme för de  just nu eftersom det först är köket som gäller för mig. Men en dag hoppas jag att de blir en ny TV också. Men sålänge har jag kvar min tjock- tv.




Det är ju samma TV-program oavsett vilken typ av TV jag har. De känns liksom inte viktigt just nu att byta TV, men jag vill såklart göra de inom en snar framtid. Nytt hem med helt nya möbler, där är en ny TV defentivt inräknat. Det ingår liksom i min dröm som jag jobbar stenhårt med att förverkliga just nu.





E
05 May, kl. 17:13 | Blogg;

Fast det är ju inte nödvändigt att lägga 40 papp...

Du får ju en full HD 3d smart Tv 50 tum + för under 20 papp, bättre att då lägga lite extra pengar på en bra ljudanläggning så du kan kolla på Kniven mot strupen i full Hd och 7:1 ljud ;)

stili
05 May, kl. 17:54 | Blogg; http://stiliis.wordpress.com

Äsch, jag har inte ens en tv. Tycker det är helt rätt att inte prioritera!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE