Ordning och reda pengar på fredag.

Hoppas ni har en bra dag. Jag har bara sett till att ha de mysigt. Ätit gott både frukost och lunch. Jag har varit ute i solen på en promenad. Det är en varm och skön sommardag och det är så gott att vara ledig. Bara slappa och ta de lugnt och ha de förbannat bra.












Jag håller min budget nu in i de sista. Denna veckan kommer jag att fixa dom där 50 000 kronorna som jag har som ett delmål. Jag tänkte först redan idag när jag nu är ledig åka till ett ställe och titta på kök och prata med folk som kan detta. Men jag gör som jag har sagt från början. Pengar in först, sen kan jag börja göra andra saker än att spara och hålla budget.  Jag får kämpa ett tag till.  Allt känns i alla fall väldig bra just nu.

Detta är liksom inte så tålamodsprövande som det var för tex 3 månadersen. Nu känns de gansak lugnt och det är ganska kul att bara spara pengar och känna att man närmar sig sitt mål. Det är så skönt att ha ett mål att kämpa mot för så som jag kämpar så vet jag att jag en dag kommer att klara de.

Jag hade också tänkt att jag skulle  betala mina räkningar redan nu. Men sen ändrade jag mig. Bättre även här att vänta.  Ingen mening med att betala i förskott eller göra något överhuvudtaget i förskott. Bättre att vänta till alla bitar är på plats liksom. Undertiden går jag bara runt och har de bra !

"ORDNING OCH REDA  PENGAR PÅ FREDAG". DET ÄR PRECIS DE SOM GÄLLER FÖR MIG NU !






Chris
05 May, kl. 19:42 | Blogg;

Hur mycket brukar du ha ut i månaden? Med tanke på att du kan lägga undan såpass mycket. Jag har inte sparat en krona på flera år. Men så är jag student med väldigt lite pengar med...

Grattis till att du klarar ditt mål!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE