Lite avkoppling innan jobb !

Det är på gränsen att man kan gå ut i kortbyxor. Det får väl bli. Det får nog bli långa byxor till jobbet sen. För det är inte riktigt så varm som det har varit tidigare i veckan.
Även om jag tror det funkar med kortbyxor just nu så kommer det att bli lite för kallt ikväll.
Nu har jag haft en skön avkopplande stund med mat och bara lite lugn och ro. Ska snart iväg och jobba igen och sen får jag en ledig helg. Det blir bra !





Pia
05 May, kl. 13:19 | Blogg;

Hur känner du innan jobb när du jobbar eftermiddag? För mig känns det aldrig som om jag kan ta det riktigt lugnt utan jag tänker på jobbet hela tiden. Har du någon strategi? På så sätt föredrar jag faktiskt att jobba förmiddag.



Förresten, ligger inte Suads bättre till än Koppargrillen? Deras mat är riktigt bra, vet dock inte om de har lunch.

bd
05 May, kl. 13:44 | Blogg;

Hej danne!



Har följt dig ett tag och noterat att ditt kök är ett stort huvudbry.

Har även noterat att du nästan alltid köper hem färdig mat?



Vän av ordningen undrar jag då varför skall du ha ett fint kök om du bara köper hem mat?



Mvh

Miranda
05 May, kl. 16:05 | Blogg;

Läste precis ditt svar och där skriver du att du skiter i hur maten ser ut. Våra sinnen vi har är ganska relevanta med hur vi lever och hur vi lär. Alla människor äter med ögonen innan vi stoppar något i munnen. Tror aldrig att du skulle stoppa i dig en lunch som ser ut som senapsgul diarré eller liknande bara för att du är hungrig. Antar att du säkert har en reflex som gör att du "klöks" ibland för att något är eller ser äcklig ut. Så du skulle alltså gå på restaurang och betala för en 3 rätters middag där allt är mixad i en brun sörja och sen äta med glad min? Tror jag knappast, alla äter som sagt med ögat först. Och att spara pengar på att handla mat gör man visst, sen beror det på hur man handlar och var. Den som inte är prismedveten har ju ingen koll på läget.

George
05 May, kl. 17:01 | Blogg; http://unka.blogg.se/

Kiss ! En fin rockgrupp ! Jättekul !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE