Ganska pigg !

Gick upp tidigt i morse. Men jag kände mig ändå ganska pigg. Rätt skönt att man inte kliver upp och är sådär sjukt trött som man många gånger kan vara när man blir väckt av en klocka. Det var bara in i badrummet och fixa sig lite och sen iväg ut  och starta en buss samt denna arbetsveckan.
Var lite tankspridd idag tror jag . Men det är inte så konstigt. Jag har så mycket att göra hela denna veckan och ibland så är de lätt att fundera på allt möjligt av de man vill hinna med. Men jag gjorde inga större misstag idag ändå. Inget som man inte sen kunde rätta till iallafall.
Sålänge man kan rätta till allt så är ju ingen skada skedd liskom. Den meningen gillar nog många bussförare? Ingen skada är skedd.





Bra dag blev det ju då. Solen sken och gör den fortfarande. Gjorde jag något fel så gick det alltid att rätta till och inget har då hänt liksom. Jag kände mig pigg när jag vakna, pigg på jobbet och jag är fortfarande inte trött. Bra "feeling" nu liksom. Nu ska jag ta tag i allt jag har att göra för resten av denna dagen.







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE