En person med många namn och åsikter som skiljer sig.

Jag har under den senaste tiden märkt att de finns vissa människor som skriver olika typer av kommentarer till mig fast i olika namn. Ibland är det de där vanliga "tugget" om hur jag ser ut och vad jag gör på min blogg och ibland hotar man med det ena och de andra. Det kan vara en blandning av moralpanik och mobbning helt enkelt.

Men jag kan också få kommenatrer (från samma person) där det står en del snälla saker. De är bara de att jag har svårt att ta dom snälla kommentarerna seriöst eftersom jag vet att  i  nästa timme, samma dag så kan de komma en elak kommentar från samma person som en timme tidigare skrev något snällt. En och samma person blandar hela tiden med elaka kommentarer och ganska snälla kommentarer och personen presenterar sig med olika namn hela tiden.  Det är liksom inte så att personen först har gillat mig och sen börjat att inte gilla mig eller tvärtom. Det blandas hela tiden nästan varje dag och det kan vara flera kommentarer med några timmars mellanrum under en och samma dag. Detta har hållit på länge nu. Säkert hela detta året i alla fall.
Undra varför? Vad är syftet?

Logiskt sett skulle de kunna vara så att det är flera personer som sitter vid samma dator och skriver. Men jag har svårt att tro att flera olika personer sitter och skriver kommentarer till mig varje dag med några timmars mellanrum på en och samma dator och har så många olika åsikter om mig min blogg och hur jag är med bla bla bla. Dessutom finns inte någon av dom mailadresser personen uppger i samband med sina kommentarer med presentaioner med olika namn som existerar. 

Alltså !! En och samma person  orkar sitta  och skriva olika kommentarer i olika namn på min blogg och varför gör någon de ?? Vad är de man vill lura mig med och varför? Jag kan ju se de eftersom allt som har skrivits kommer från samma dator. Kämpa på med bla bla bla säger jag bara ...





Johanna
05 May, kl. 14:59 | Blogg;

Menar du mig Danne? Jag tittar in på din blogg när jag har tid och lust, jag skriver olika namn för skojs skull, mitt riktiga namn är Matilda. Har dock inte skrivit elaka kommentarer?



Kanske är inne på din blogg varannan dag. ibland bara 2 ggr i veckan, beror på om jag har mycket eller lite att göra.

F
05 May, kl. 22:46 | Blogg;

Jag älskar människor med självförtroende!!! Keep up the good och skit i alla haters! Du är asball :)

Var bara tvungen att säga det!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE