Det är bara kök kök kök..






Sunken
05 May, kl. 00:38 | Blogg;

Tjena Danne!



Kul att du ska fixa ett nytt kök! Alltid skoj med förnyelse. För ett tag sedan funderade jag på att fixa ett nytt kök. Tog hem ett företag som hette Härjedalskök. De konstaterade att bara luckorna behövde bytas ut, stommarna skulle få vara kvar. Detta skulle ändå kosta 47000 kr-bara för luckorna! Då ingick inte bänkskivor, handtag eller vitvaror. Deras luckor var inte heller särskilt snygga. Sedan insåg jag att jag hade ett gammalt IKEA-kök och kunde enkelt beställa luckor därifrån för en bråkdel av priset.



När jag skulle köpa vitvaror frågade jag säljaren om skillnaden mellan billiga och dyra märken. Han sa att många märken tillverkas i samma fabrik, men beroende på om märket är känt eller inte får man betala mer, fast det är samma produkt. Naturligtvis kan det finnas skillnad i kvalitet. Det man främst ska fundera på är väl vilken funktion man ska ha.



Lycka till!



Sunken

henkan
05 May, kl. 00:40 | Blogg;

hej danne!



har precis börjat läsa din blogg och tycker du är hur jävla mysig som helst, kanonkul verkligen! tänkte kolla om du kan göra en liten statusuppdatering för oss nya läsare kanske? har du någon flickvän? vad jobbar du med och trivs du där? hur gammal är du? vad gör du när du inte jobbar? lite sån där allmän info. lycka till med köket, kommer nog bli asbra!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE