2012 05 29

Godmorgon !
Jag har varit och kollat och pratat kök nu på morgonen. De kom en kille och hjälpte mig direkt när jag hade börjat och titta lite på en av alla modeller som fanns. Mycket är som jag har tänkt mig på förhand. Jag behöver defentivt mer pengar för att jag ska få de som jag vill så de är bara att spara vidare. Det fanns väl inget som var som jag inte har tänkt mig, men jag känner ändå att det är svårt att greppa för de finns massor som man måste tänka på och ta hänsyn till. Det känns som jag har sagt tidigare att detta är lite för stort för mig. Det känns redan nu att man kommer att få lägga mycket tankeverksamhet på detta. Jag kom fram till några saker och jag fick mycket information och kataloger med mig hem så de känns bra.
Jag vill ju ha typ ett vitt och svart kök. Vi prata mycket om vilken typ av luckor jag kan tänka mig. Det är inte så att ett snyggt kök behöver kosta hur mycket som helst. Jag såg ett som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att sätta in här hemma och de kostar just nu 34 500 kronor. Men sen kommer de ju till utgifter för  vitvaror och hantverkare som ska göra jobbet osv. Men jag blev lite förvånad att jag kunde känna att ett kök för ett ganska lågt pris kändes helt ok att ha här hemma.
Jag har mycket att fundera på framöver. Redan imorgon kommer han jag pratade med hem hit till mig och kollar, mäter och kommer med lösningar på vad som är möjligt att göra. Det går ganska fort just nu på ett sätt, men jag tror att jag kommer att bromsa de lite sen för jag känner att jag behöver tid på mig att fundera kring allt som jag ska bestämma mig för när de gäller detta.  Jag har iallafall lite grann kommit igång och imorgon tar man de ännu ett steg framåt.  Efter de så ska de ritas på detta och jag ska på något sätt betsämma mig för hur mitt nya kök ska se ut.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE