2012 05 23

Då jobbar vi på igen. Det gäller att jobba på. Upp tidigt och kämpa, jobba och slita. Jag tänker inte så mycket just nu utan jag bara kör på. De bara rullar på för att säga de på ett passande sätt. De låter lite negativt, men det är de inte. Allt är som de ska. Jag känner mig inte orolig över något. Allt är verkligen som jag vill ha de !
Budget och målsättning sitter precis som jag har planerat. Nu är de inte långt kvar till de första målet som jag har kämpat mot hela detta året är FIXAT!


Det känns häftigt att kunna bestämma sig för en sak, kämpa som fan för att fixa de och allt känns som jag kommer att lyckas. Man känner att allt funkar som de ska. Det känns som att de mesta kommer att funka framöver också. Varför skule de inte göra de när allt har gått klockrent hela året? Ok, de har varit jobbigt rent psykist ibland och jag har många gånger tänkt att ge upp. Men jag har inte gett upp och nu kommer jag snart att få något för de.  Jag får ändå fortsätta kämpa på och de ska jag iväg och göra nu.


Jag är redan på väg !!!!



Ha en underbar dag !!







Xerxes
05 May, kl. 13:17 | Blogg;

Danne, du som har så mycket pengar och jobbar heltid, varför skaffar du inte en bättre TV? Ser att du kör med en skruttig tjockis-tv, tillochmed min mormor på 88 år har en platt-tv! Du måste unna dig lite trots att du kämpar med en tråkig "budget". /X

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE