2012 05 17

Godmorgon !

Var riktigt trött och mörbultad i  igår när jag kom hem. Idag känns det betydligt bättre, men jag tar en lugn vilodag. Jag har mycket jobb kvar denna veckan och för att inte bli helt slutkörd så får jag ta de lugnt när jag kan. Jag är annrs nöjd med att jag har fått gjort så mycket både förra  och denna veckan. Jag har varit fruktansvärt effektiv och nu är jag super nöjd ! Nu kan jag bara slappa, ta någon promenad, äta gott och ha de bra.




Nu blir de nog några lugna dagar ett tag framöver där jag i princip bara jobbar och gör det nödvändigaste.  Om ca två veckor då kan jag äntligen säga att jag har fått loss så mycket pengar att de känns meningsfullt att börja  ta tag i renoveringen här hemma. Jag kommer att börja kolla upp möjligheterna med köket. Jag ska  prata med folk som kan kök, titta på olika typer av kök och såklart ta reda på vad detta kostar. Jag har under detta året fått alla möjliga priser från alla möjliga människor. Bloggläsare och andra människor som tror sig veta eller bara vill tala om för utan att dom egentligen vet någonting har "droppat" priser från 40 000 kronor till 165 000 kronor. Jag själv tror att mitt kök kommer att kosta någontans mellan 50 000 och 70 000 kronor. Jag vet redan att det går att fixa detta för den summan. Det jag mest funderar på är om jag då får de som jag vill ha de? De går ju att kosta på ett kök med hur många hundra tusen kronor som helst. Det beror ju helt på vad man har för krav på hur man vill att de och hur det ska se ut och vilken typ av kök man vill ha.

Vi får se om de blir köket? Jag kommer att börja där, men om det inte blir någon renovering av köket då är jag ganska säker på att jag kommer att börja måla tak och tapetsera sovrummet, hallen och vardagsrummet istället.  Slipa parketten i vardagsrummet är också något som jag vill göra. Tanken är ju också att byta ut en hel del möbler så alla pengar  jag har fått ihop nu kommer att gå åt på ett eller annat sätt till mina renoveringsplaner, vad jag än betsämmer mig för att göra. Någon typ av renovering vill jag komma igång med för jag vill någon dag i en snar framtid kunna säga att jag fixade de jag en gång bara drömde om. En helt nyrenoverad lägenhet med nya fina möbler som jag har fått i ordning precis som jag vill ha. Det vore underbart om den drömmen blev verklighet.






stili
05 May, kl. 00:19 | Blogg; http://stiliis.wordpress.com

Jag tycker att det är imponerande att du lyckas spara ihop en massa pengar. Jag själv suger på att spara men skulle gärna vilja ha den självdisciplinen...heja dig!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE