Statusuppdatering typ...

Jag gillar inte riktigt de "tillstånd" som jag är i just nu. Jag är ständigt trött och orkar liksom inget göra. Jag saknar liksom gnistan och energin. Ibland sitter man mest och stirrar in i väggen typ. Känner ju också av lite illamående och jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller nått ?

Vet snart inte vad jag ska göra ? Jag skulle bara vilja ta tag i allt. Det finns ju att göra om man bara tittar sig omkring. Det finns ju också mycket tid för träning eller varför inte långa promenader? Man jobbar ju liksom inte jämt. Idag var jag tex hemma klockan två. Jag hade fått i mig min mat på en halvtimme. Sen har man  halva eftermiddagen och hela kvällen på sig att greja eller varför inte  träna. Det är ju så fint väder ute varje dag. Riktigt sommarvärme och ändå är det fortfarande bara mars månad. Det är ju fantastiskt ! Bara vädret gör ju att man borde få mer enregi till att göra massor  med saker.

Men jag kan bara inte motivera mig till att göra så mycket utan just nu så är det mest jobba och sen gör man det man absolut måste och inget mer typ. Det är ju egentligen inte mycket man måste. Det är mycket man vill, men det är ju en viss skillnad. Jag kämpar på bra med sparandet av pengar och så. Jag tänker positivt kring detta, inga problem, detta kommer att bli så bra osv.... Jag är ju säker på att jag fixar det jag kämpar för. Men jag vill göra lite mer av de där andra som man gör när man har sin fritid. Just nu gör jag väldigt lite trots att det känns som jag har mycket fritid. OJ ! Hur ska jag egentligen göra nu? Jag vill ju, men det räcker ändå inte. Letar liksom efter mer "power", men jag hittar ingen.

Johan
03 March, kl. 17:37 | Blogg;

Det tillstånd du befinner dig i låter som en depression. Kanske det är dags att prata med någon?

T
03 March, kl. 23:49 | Blogg;

Det är bara lite vårtrötthet...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE