Jag kämpar mest med mitt tålamod.

Anonym:


Hej! Jag undrar hur du definierar ordet "kämpa"?

Vad är det som gör att du kämpar om vardagarna? När jag hör någon uttrycka ordet "kämpa på" så många gånger som du gör, ser jag framför mig hur en svettig man/kvinna sliter och drar i sådant som faktiskt är kämpigt. Att´spara pengar och gå upp på morgonen till jobbet är något som de allra flesta gör och det är inte särskilt kämpigt, det är något nödvändigt.
Berätta, hur kämpar du? Du gymmar ju inte heller så ofta?


När jag säger att jag kämpar så menar jag kanske såhär?
För att kunna spara så mycket pengar som jag gör så behöver jag ha tålamod. Det är de jag kämpar med. Just nu har jag fått ihop en del pengar som jag tänker använda på lägenheten. För att jag inte ska ta ut dom och "bränna" dom på massa annat så kämpar jag med mig själv och mitt tålamod. Det är ju så mycket lättare tycker jag att "bränna cash" som man har än att "spara cash" som man har. För att jag ska kunna få ihop den summa som jag vill ha fått loss till maj månad så får jag kämpa på för att kunna klara mig på väldigt lite pengar. Jag kan inte ta ledigt och åka på någon resa istället utan jag måste jobba och slita och spara väldigt mycket av det jag får in för att nå mitt sk delmål som jag har satt upp. Då kämpar jag ju med detta. Dessutom avskyr jag att gå upp klockan 03:15 på morgonen. För mig är det verkligen att kämpa och det tror jag många gör som går upp så sjukt tidigt. Eftersom jag lyckas att ta mig upp och ur sängen så jävla tidigt så krävs det ju lite kämpatag. I alla fall när det handlar om mig. Jag sover ju liksom hellre ut.  Jag hade för ca 2 veckor sedan ett 12 timmars pass med arbete. För att orka med detta måste man kämpa på. Det vore annars enkelt att sjukskriva sig eller ta ledigt just på en sån lång dag, men det gör jag aldrig. Jag kämpar hellre på en hel sån dag.  För mig handlar kämpandet mycket om tålamod och väntan. Det jag vill och kan göra nu det får jag vänta med. Det jag verkligen vill, men inte kan göra precis nu, det kommer jag att få göra sen om jag bara inte ger upp utan kämpar på. Skulle jag bara sluta kämpa så lever jag väl gott hela tiden, men jag fixar inte någonting av det jag verkligen drömmer om. Jag vill förverliga mina drömmar. Så det är bara att kämpa på och det är vad jag menar med att kämpa. jag skulle ju nu ganska lätt kunna ta ut alla pengar. Tagga ut till Överby och shoppa upp alla pengar jag har sparat såhär långt. Det eller slösa pengar på något annat sätt vore sjukt kul att göra nu om jag inte kämpar med mitt tålamod, med mitt sparande så blir det ingen renovering = Jag förverkligar inte min dröm. Jag vill göra de och jag måste då kämpa på liksom.

Anonym
03 March, kl. 15:24 | Blogg;

Hej danne.

tänk sen när du har sparat till ditt kök så börjar du på 0 igen? då får du börja om att spara från början. jobbigt.

Gunilla
03 March, kl. 15:31 | Blogg;

Bra svarat Danne! Tycker bloggen blir mycket intressant när du tar ut kommentarer och svarar på dem! :)

Kan inte du svara på min tidigare kommentar också som va med på förra inlägget.Annars vill ja ialf önska dig en trevlig dag!mvh Gunilla

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE