Hur är det ikväll?

Har haft en lugn dag. Som vanligt kan man väl säga. Känns som man behöver det för att inte gå sönder liksom. Jag mår bra och den enda känningen jag har det är lite i min rygg. Jag blir aldrig klok på detta. Jag har trott att antingen så har man ont i ryggen eller så har man det inte. Men på mig är det något som kommer och går. Fast jag kan inte säga at jag har ont. Det är mer känning  av stelhet typ. Någon gång har det gjort väldigt ont (mycket massagestol brukar hjälpa) För det mesta är det bara känningar och inget mer. Jag har också lärt mig leva med detta. Det har under alla år aldrig blivit värre i alla fall.

Annars är det lugnt. Någon har frågat mig hur det går med mitt sparande och hur jag ligger till och så. Jag tänker fortfarande mycket kring detta, men detta bör vara klart i slutet av maj. Jag håller budget hela tiden som planerat så detta borde bli precis som jag har tänkt mig. Har väl fått ihop lite över hälften nu så nu är jag på rätt sida mot målet liksom. Det känns mycket bättre nu än för ett tagsen när jag tänkte nästan varje dag att jag skulle ge upp. Men nu så vill jag bara fixa detta. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska använda pengarna till exakt. Jag lär väl heller inte göra de förrän jag liksom har satt mig in i vad detta med renovering innebär eller vad som gäller för att lösa bolånet. Jag har inte kollat så mycket för gör jag de nu då blir det bara rörigt liksom. Just nu är det bara få loss pengar som gäller så jag fokuserar bara på de. När jag sen har alla pengarna inne då säger jag bara: F*n ta mig om jag inte använder det jag har sparat ihop till min bostad på något sätt...

karlmartinnick
03 March, kl. 09:44 | Blogg;

Gött att höra att pengarna samlas på hög!

Jag är helt ny på din blogg men tycker du verkar riktigt skön och gillar att följa det du skriver eller uppdaterar med din videoblogg.

På återseende :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE