Mycket att göra - Lite för slö

Börjar känna av att jag faktikst är riktigt slö. Jag har legat och sovit några timmar. Det kommer jag att få betala för ikväll och jag kommer att ha svårt att somna. Shit, i morgon har jag så mycket jobb innan det så är sömn viktigt. I morgon har jag jobb från tidig morgon till tidig förmiddag. Inte så mycket, men sen efter de så ska jag på ett "info möte" på jobbet. Det är på kvällen så då är det allstå mer av arbete. Jag brukar vara ganska dålig på att gå på dessa möten när det kallas till de. Man får betalt, men det är liksom frivilligt om man vill delta så jag brukar av fri vilja inte gå. Men denna gången känns det som att det var lite viktigare och det var väl inte riktigt så att man fick bestämma själv om man skulle gå, så nu är det bara att "palla" sig dit i morgon.

Jag har så mycket att göra framöver och allt får jag kämpa med det tar emot på ett sätt även om jag verkligen försöker tänka att jag fixar allt och jag tror verkligen på det, men det är bara så förbannat lång väg kvar med allt tills jag når målen. Något som jag inte har så  mycket mål med mer än att jag ska hålla igång det de är min träning. Jag kör på, men det blir inte mycket mer än två gånger i veckan och jag kan inte påstå att det har gått så bra. Det har varit lite si och så med de och börjar tyvärr känna av detta. Jag vill vara i bättre fysisk form. Jag skulle naturligtvis kunna ta mig tid och köra mer än vad jag gör, men nu är vi tillbaka där igen: Jag är lite för slö just nu liksom.

Två bilder som är lätt att ta på en promenad typ. Borde åtminstone gå ut och gå mer..
Får försöka nu att släppa lite på mina negativa tankar och börja tag i saker. Städning här hemma och det ska nästan bli roligt för det kommer att gå ganska fort. Börjar jag bara nu så är det klart om en timme.


Norn
03 March, kl. 10:00 | Blogg;

Du är kunglig mannen!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE