Snart ska man tillbaka.

Jobbat klart för idag skulle man kunna tro. Det brukar ju vara så, men om några timmar ska jag på en arbetsplatsträff. Kändes som det var ganska viktigt info ikväll. Jobba på gör man och jag har mycket jobb kvar denna veckan. Bara att bita ihop och köra på liksom..
Det pratas ju nu väldigt mycket om att det är farligt med kött. Det är någon ny stor undersökning man har gjort.  Var det därför jag valde fisk idag? Möjligt, men nästa år säger väl någon forskning att det är farligt med fisk   och vad ska man då äta sen? Det kan ju faktiskt vara farligt att inte äta också:)

Anonym
03 March, kl. 15:21 | Blogg;

Åh vad gott! Jag åt samma sak idag! Det r rödspätta va? Fast jag hade inte kokt potatis till min. Jag åt med stekt potatis. Vilket är bäst Danne? Kokt eller stekt potatis? :-/ Vill inte att det lägger sig på magen direkt..Kjam! / Rille

Camilla
03 March, kl. 17:00 | Blogg;

Hej Danne!

Jag har en fråga till dig som verkar så redig på jobbet. När jag skulle på en buss förut stänger den dörren när jag har ena armen nästan inne, så jag får dra ut den. Jag bankar på och ber chauffören öppna men han bara kör iväg. Jag blev en halvtimme sen! Detta var i Göteborg, så det var naturligtvis inte du som körde. Men tänkte bara höra, gör du så? Är det så hemskt att stanna 10 sek extra? Hur tänker du?Kram!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE