När jag är klar så behöver jag ju inte spara.

Anonym:

Hej Danne.

Tänk sen när du har sparat till ditt kök så börjar du på 0 igen? Då får du börja om att spara från början. jobbigt.


Efter att jag har sparat till köket så hoppas jag på tt jag kan fixa fram lite cash och dra på en resa. För att kunna göra det krävs det såklart lite sparande, men jag behöver ju inte "maxa" de som jag nu gör. Dessutom om det nu blir någon resa så kommer jag inte att åka förrän tidigast till hösten. Det kanske inte blir förrän i slutet på året. Pengar till en ny resa de behöver jag inte kämpa så mycket för. Funderar ju bara på något litet euroland. Inget märkvärdigt så. Behöver ju då  bara lite euro, men det känns inte svårt att så småningom fixa de.


Om jag väljer att renovera mera  så krävs det ju lite sparande igen, men jag kan ju ta det ganska lugnt och jag behöver inte heller här maxa sparandet. Pengarna till köket vill jag ha dragit in till maj månad. Efter detta tar de ju ett bara tag innan köket står klart. Jag hinner få loss mer "cash" utan att behöva  kämpa in då så "våldsamt" som jag nu gör. Köket är de som kostar mest. Vill jag renovera tex sovrummet så kostar ju inte de så mycket. Allstå krävs det inte så mycket för att fixa dom pengarna. Det kostar som en liten resa och det är inte jobbigt att fixa. Så slutsatsen jag drar är att det inte alls kommer att vara jobbigt bara jag får köket fixat någon gång.

Gunilla
03 March, kl. 16:25 | Blogg;

Hej igen Danne!Tack för ditt svar i tidigare inlägg!Tänkte de kunde va lite kul med 10 snabba frågor, here we go: vad föredrar du:Singel/Förhållande-

Fisk/Kött-

Hund/Katt-

Pengar/Lycka-

Nytt kök/ Jorden runt resa

Lugn hemmakväll/ vild partykväll

Yngre tjejer/ äldre tjejer

Dansband/Hårdrock

Duscha/ Bada

Chips/GodisHoppas på snabbt svar :)mvh GunillaStalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE