Försökte sova tidigt !

Försökte somna tidigt ikväll, men det gick inte så bra. Det blev att jag låg och läste en bok istället. I morgon är det en ny vecka med jobb, vardagliga saker och säkert också lite träning. Det är väl så det kommer att se ut. Jag får in lite nya cash och en hel del ska sparas. Allt de där känns betydligt lättare nu igen. Jag tror nog att det blir köket. Även om det skulle kosta mer så vill jag renovera mitt kök. Kommer jag bara upp till 50 000 kronor så vet jag av erfarenhet att man snart har både 60 000 och 70 000 också. Det är väl något psykoligiskt ? Målet från början var ju 50 000 kronor. Då är det ju inte så konstigt att det känns tufft i början. Men om vi säger att jag måste fixa 70 000  kronor  och 50 000 kronor redan är fixat. Då är jag ju mycket nära målet för jag har ju redan 50 000 kronor . Det är ju rätt stor skillnad på att spara från 0 upp till 50 000, eller spara från 50 000 upp till 70 000 liksom. Det känns som det är såhär: HAR MAN BARA FIXAT 50 000 KRONOR SÅ HAR MAN SNART DRAGIT IN 100 000 KRONOR OCKSÅ.
Nu ska jag göra ett nytt försök med att sova i sängen. Jag lär sova gott när jag väl somnar, det vet jag. Det gäller bara att somna. I morgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och göra en videoblogg innan jag "taggar" till jobbet. Det blir till att verkligen kämpa de. För man går ju liksom upp en timme tidigre än normalt. Klockan har vi ju dragit fram. Gå upp en timme tidigare på en jobbvecka som är en förmiddagsvecka och dessutom göra en grym video innan jobbet. Det blir en utmaning de:)

Sargaren
03 March, kl. 22:16 | Blogg;

En fråga beträffande ditt sparande till det nämnda köket:Vad är poängen med att spendera 50k på ett kök du ändå inte kommer använda?

Du har tidigare skrivit att du alltid käkar ute och sällan lagar något själv.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE