Allt eller inget är det som gäller !

Xerxes:


Tja Danne, tycker inte att ditt ser så kök ser så pjåkigt ut. Tapetsera om och måla om luckorna så har du sparat in en jävla massa pengar som du stället kan lägga på lite möbler, typ en ny soffa, nåt bord, vips så har du en fräschare lägenhet. Bara ett tips.
Ska jag renovera och göra nytt i mitt kök så är det "allt eller inget principen som gäller"...
Jag kommer inte att bara göra lite måla där, tapetsera och sen får det räcka. Allt som finns  i köket är bara gammal skit och är inget att spara på eller fixa till. De mesta är liksom 50 år gammalt så ska jag renovera så ska jag "blåsa" ur allt och gör helt nytt och det ska bli precis som jag vill ha de. Allt eller inget. Om det kostar "för mycket" det spelar ingen roll ! Bara jag helt nytt och häftigt kök liksom..

Gunilla
03 March, kl. 15:09 | Blogg;

Hej Danne!Jag håller med Xerxes kommentar.. Jag menar tycker att du gör en stor grej av det hela. Renovera tycker jag inte att du behöver göra med köket utan istället måla om och fixa lite skulle räcka! ja menar se det som en hobby och var inte lat istället för att vila i din massage stol så kan du ju jobba med ditt hem och renovera lite i taget på helgerna.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE