2012 03 07






Anna
03 March, kl. 11:58 | Blogg;

Hej Danne!



Jag är en ny läsare av din blogg (blev tipsad av en kompis ;D ), tänkte kolla om du också hade några bra bloggtips, kanske en kompis eller nått? :P

Ninja
03 March, kl. 12:27 | Blogg;

Du fixar detta.. Tycker du gör rätt i att lösa in bostadslånet för att sen ta ett större lån för renovering av lägenheten. Vad tror du om att tapetsera alla rum? Byta golv? Inga större kostnader men det gör så mkt det blir som en helt ny lägenhet. Sen köket givetvis. Tror du kommer må mkt bättre när du verkligen trivs hemma. Köp lite nya möbler.. Släng lite gamla.. Byt gardiner :) finns mkt man kan gör utan att det ska behöva kosta så mkt. Man måste ändå få trivas hemma! :) upp med hakan... Kram

Herr CrAzY
03 March, kl. 12:49 | Blogg; http://crazypp.blogg.se/

Hejsan Danne!

Du säger att du vill ha en sån där WOW kännsla och att de är lättare att spara till resor eftersom man då kan drömma sig bort och surfa runt och kolla på nätet.

Men du kan ju faktiskt få en "wow" kännsla på detta också, kolla runt på lite kök, dröm dig bort och känn verkligen efter hur skönt de kommer att bli när allt är klart.

Jag vet att du kommer att klara av de här och jag märker att jag inte är ensam om att veta de heller, ha de gött Danne!

Olof
03 March, kl. 15:27 | Blogg;

Danne,



börja göra matlådor och ta med till jobbet så kommer du spara in en hel del pengar som du kanske kan använda till att uppgradera köket. Då blir matlagningen ännu roligare :)



Tycker även att du borde se över onödiga kostnader, om du skriver ner allt du köper/betalar och tänker efter om du verkligen behöver det. Så kommer du nog kunna skära ner en del!



Lycka till! tjo!

MK
03 March, kl. 10:10 | Blogg;

Men Danne, seriöst, som jag sa.. Åk på en kortare resa. Det är väldigt billigt just precis nu. Man vet aldrig när livet tar slut, men det är viktigt att ta tillvara på sin tid. Tänk på livet som ett äventyr. Det är inte destinationen som spelar störst roll, det är resan dit. Man ska inte gå och vänta på saker för mycket här i livet, man ska uppskatta nutiden. Jag medger att det inte alltid är lätt, men det viktigaste är rätt inställning, det kommer man långt på.

Gör något roligt nu, innan jag blir arg på dig! Livet handlar inte om sparande. Lev. Nu. Du kanske inte har den möjligheten imorgon.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE