2012 03 04

Söndag idag och de mesta känns bra även om jag bara gå runt och väntar. Jag väntar på att jag ska få loss alla pengar som jag behöver. Det är verkligen inte roligt nu och jag är väl precis där som man börjar tänka vad fan håller man på med. Det finns så sjukt mycket annat man kan göra för dom pengar jag har fått ihop och tyvärr så blir man sugen på allt de där andra. Jag har kollat lite resor. Farligt att göra de för man blir sugen på att dra iväg bort från Sverige och Vänersborg igen. Det krävs ju ingen planering direkt utan man kollar lite på vart man vill åka, sen är det ju bara att boka om magkänslan är de rätta vill säga. Just nu skulle de kunna funka flera gånger om. Roligare hade det också varit än att kämpa på med de jag gör nu. Men en resa är snart över. Det tar några dagar, kanske veckor och sen är det bara minnen kvar. Om jag renoverar här hemma så är det säkert något jag kommer att ha glädje av i flera år framöver. Det kan man väl ha av resor också, men det är ju inget man lever i om man inte är ute och reser liksom. Nej, jag ska ta detta skit jobbet med att spara och göra något på min bostad. Jag ger mig inte. Även om drömmen om att få uppleva nya resmål växer sig starkare. Prag skulle jag gärna vilja åka till tex.
Får se om det blir några resor i år? Får se hur man funderar om några månader? Är det något jag kan vara säker på så är det att jag tänker och funderar hur mycket som helst.





George
03 March, kl. 11:47 | Blogg;

Har du sett att det hänger en Danne-bloggen-flagga från en balkong på Drottninggatan i Trollhättan?

MK
03 March, kl. 13:49 | Blogg;

Vore jag som du hade jag åkt på en weekendresa till Prag. Det kostar inte så mycket, och du skjuter upp renoveringen en månad skulle jag tippa på. Det ÄR värt det. Tycker du ska tänka på det riktigt noga. Blir mycket lättare att fortsätta med sparandet då också, när du får göra något roligt emellanåt. Dessutom är Prag en väldigt rolig stad att resa till! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE