Det blir bättre och bättre.

Dom senaste dagarna har de varit mycket tankar om hur man ska lösa bekymmer som man inte riktigt räknar med. Jag tänker naturligtvis på den offert jag fick på köket som hade ett pris som jag inte hade räknat med, så är de liksom.


Det har tagit några dagar av funderingar och egentligen vet jag väl inte vad jag ska göra, men jag kommer väl bara att fortsätta spara ännu mer pengar. Fortsätter jag och inte ger upp så kommer jag ju närmare målet iallafall. Mitt övergripande mål är ju inte att fixa köket utan jag vill ju i en framtid känna mig nöjd med allt och ha de bättre än vad jag har de idag. Det är inte dåligt nu. Det vore skamligt att säga att man har de dåligt när man har lyckats få loss 60 000 kronor på ett halvår som jag kan lägger undan och sparar. Fortsätter jag att spara så får jag de ju bättre och bättre för jag har ju bara mer och mer pengar som jag kan plocka fram om de skulle bli så att jag måste. Ju större buffert man har ju tryggare är de ju på ett sätt. Jag vill naturligtvis renovera mitt hem också och jag vill göra de för sparade pengar. Låna, ta på avbetalning och kredit bla, bla bla finns inte i min värld! När du lånar pengar då har du inget val. Då måste du betala tillbaka och gör du inte de då  har du snart en situtaion med skulder upp över "öronen" och ja ni vet hur allt kan bli då. Sparar man pengar och lägger undan pengar istället så väljer man ju själv om man köpa något eller ej. Jag tänker ju också på att jag har en dröm om att en dag bli skuldfri och då kan man ju inte ta lån för då går man ju åt de motsatta hållet och då blir de ju bara en omväg för att nå målet, trots att man tar en genväg så blir de fel och blir till en omväg.

En del tycker att jag ska göra de jag kan med mitt kök för dom pengar jag har just nu. Men de kommer jag inte att bli nöjd med de. Grejen är att jag ska få de som jag vill ha de. Om jag inte kan fixa allt då får de vara som det är nu. Jag slösar inte en massa pengar på att  typ göra halva köket och sen "putsa till de" lite så de kanske ser bra ut sen. Jag är inte ute efter att hålla upp någon "fasad" mot omvärlden och visa hur  duktig jag är för att  jag tex har fixat ett nytt kök. Det viktiga är att jag hela tiden får de bättre och bättre i mitt liv liksom. Jag jobbar mot de målet och det är väl inte något jag egentligen kommer att lyckas med för man kan ju alltid göra saker hela tiden för att få de bättre. Men det är ju också därför jag känner att när jag har ett hem som jag får som jag vill ha de och är skuldfri då är jag nöjd med allt sen.

Det som gäller nu är bara att spara vidare. För varje gång jag får undan pengar som jag sparar så har jag de genast bättre. Den dagen jag gör något med mitt hem och fixar de på ett sätt som jag vill ha de då har jag de också bättre. Egentligen är de väldigt enkelt. Fortsätt kämpa på så att allt blir bättre och tillslut så blir jag nog nöjd.

Konrad
06 June, kl. 21:41 | Blogg;

Hej, Danne. Jag antar att du, eftersom du har fått ritning och offert, vet måtten på alla skåp m.m.

Varför inte bara åka till Ikea och rita upp det i deras datorer och köpa det därifrån? Sen köper du bara det kakel du vill ha och anlitar en hantverkare.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE