Tog en korv med bröd hemma.

Nu kommer nog dom gamla vanliga kritikerna fram och kommenterar igen. Dom som ständigt tycker att jag inte ska äta de jag äter och bla bla bla.. Nu ikväll blev det en riktigt god korv med bröd. 
 
Om ni som brukar kritisera mig för de jag äter tycker något åt de negativa hållet nu så kan ni  denna gången låta bli att lämna den åsikten här på min blogg? Ni är ju inte min morsa och jag äter vad jag vill ! Varför bryr ni er? Ni kommer inte att kunna ändra mina matvanor för att ni skriver långa brev i kommentarfälten om vad ni tycker om den mat jag äter. Det verkar varje gång som ni tror att jag kommer att helt plötsligt börja äta mer nyttigt och laga mer mat här hemma bara för att några av er predikar om de. Glöm eran värk i hjärtat för jag kommer nog inte att bry mig om att förändra så mycket iallafall. 
 
 Några har också dom senaste dagarna återigen undrat varför jag vill renovera köket när jag inte lagar så mycket mat i de. Det enkla svaret är att jag vill ha ett nytt och fint kök. Jag vill inte renoverar i köket för att jag sen ska laga mer mat i de. 
 
 

en av dina bussare
07 July, kl. 00:31 | Blogg;

k till korv

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE