Känns lättare att ge upp.


Sunken
06 June, kl. 02:38 | Blogg;

Hej Danne!Jag tycker inte du ska ge upp! Jag vill dock rekommendera IKEAs kök igen. De kan rita upp ett kök åt dig och brukar vara mer prisvärda än andra entreprenörer. Jag tror att du skulle ha råd med både stommar och luckor hos dem redan i nuläget. Blir man less på luckorna efter ett par år är det enkelt att byta om man har IKEAs stommar sedan tidigare.Ha det gott!

Herr CrAzY
06 June, kl. 12:52 | Blogg; http://crazypp.blogg.se/

Tjenare Danne!Jag håller helt klart med Sunken om att du inte ska ge upp, men däremot så tycker jag att du ska lägga dina pengar på bolånet.

Du har nu kämpat i ett halvår med sparande och du säger att du inte åstadkommit någonting men de är ju helt fel, du har ju förfasen fått loss 50.000 kr och de är inte dåligt.

Jag tycker att du ska ta dina pengar och lägga på bolånet så att du får en bättre ekonomisk situation i framtiden och då kanske de känns lättare att kämpa med köket också.Men du ska absolut inte ge upp iallafall, ha de gött!

Matilda
06 June, kl. 16:13 | Blogg;

Hej danne. så här gör du.

Lös bolånet och spara ihop pengar till december och ta en skön semester då!!

Och fixa köket nästa år istället!!

hade gött

Anna.
06 June, kl. 22:47 | Blogg;

Men käre Danne, det finns ju inte en chans att 50 000 räcker till ett kök, det är väl inget att deppa ihop över och börja prata om att ge upp? Var nöjd med att du är snart halvvägs, du har varit jätteduktig! Bit ihop och spara ett år till så kommer drömköket. Eller låna resten av slanten, räntekostnaden för ett bolån på 100 000 istället för 50 är ju försumbar.

R.S
06 June, kl. 01:27 | Blogg;

Ge upp, vad hände med allt snack om dur du kämpar....en motgång sen rasar allt och du letar efter en anledning/ursäkt till att ge upp. Kämpa vidare och visa för dig själv att du klarar att hantera en sådan här motgång.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE