Regnet öser ner i natten.

Jag sitter här och tar de ganska lugnt. Regnet öser ner utanför mitt fönster. Det spelar nog ingen roll om man skulle ta paraply och gå ut. Man blir nog lika blöt för de. Jag är ganska trött nu även om jag har haft en ganska lugn ledig dag. Jag handlade lite mat förut så nu har jag så jag klarar mig i helgen. Jag har nu suttit i massagestolen och kollat en film. Nu vet jag inte om jag ska kolla en film till eller bara lägga mig med en bok. Ganska avspänt är de iallafall. I helgen jobbar man igen. Jag har massor med jobb. Just nu känns de tufft, men sen när man sitter där bakom ratten så tänker man inte så mycket på hur de känns. Man har att göra hela tiden så man jobbar på bara utan att tänka. Fast när man kommer hem sen så är man ju helt tom i huvudet typ... 
 
Jag vet att många inte gillar att jag bara skriver om mitt sparande och min dröm om att fixa köket. Men ni som klagar på att jag har skrivit länge om de måste ju ha följt min blogg ett tag. Eftersom ni har gjort de så måste ni ju också ha läst massor av inlägg där jag skriver att jag bara bloggar för min egen skull. Att blogga om de jag drömmer om är mitt sätt att orka kämpa på med de. Jag vill en dag få ett fint  hem som jag vill ha de och samtidigt vara skuldfri. Detta är något som jag kommer att ha i mitt huvud tills jag klarar de. Det jag har i huvudet, de bloggar jag om. Det jag drömmer om är viktiga saker för mig. Klart jag skriver om de liksom.  
 
Jag bloggar inte för att få fler läsare, bättre blogg eller marknadsföra mig på något sätt. Jag bloggar inte för att få en massa bekräftelse, bli kändis eller hålla upp någon fasad mot alla läsare. Jag är inte intresserad av att visa folk hur duktig jag är eller nått. Jag bloggar bara för att jag tycker att det är roligt att skriva om mina tankar och drömmar. Jag kanske inte är bra på att blogga och så, men jag tycker att det är roligt och de är därför jag håller på. Om de sen finns någon som gillar mig och min blogg så är naturligtvis de hur roligt som helst !
 
Det gör de naturligtvis. Varje dag är de alltid någon som skriver eller säger till mig att dom gillar min blogg. När jag en dag denna veckan körde ute i Nordkroken med bussen så var de några ungdomar som låg och lekte planka på trottoaren. Dannebloggen fans liksom. Det är jag ganska säker på att det var. En annan dag denna veckan var de två stycken tjejer som bara frågade mig om det är jag som har en blogg. Ja sa jag och då sa dom att den är riktigt bra. Man blir såklart glad för sånt här, men som sagt: Det är inte därför jag bloggar. En del komplimanger får jag för att jag bloggar, men jag bloggar bara för att jag tycker det är kul att sitta här och skriva ner mina tankar. 
 
Avslutningsvis bara: Det är ingen idê att vissa av er skriver till mig att jag ska sluta skriva om mina drömmar eller säga till mig att jag ska skita i alltihop. Jag lyssnar ändå inte på de för min blogg är ingen blogg som jag jobbar på att förbättra. Antalet stablia läsare ökar iallafall och så har de varit länge. Någon skrev att jag skulle sluta spara och jag skulle sluta med allt jag gjorde i princip. Varför skulle jag göra de? Den dagen jag fixar något som jag drömmer om då kommer jag att vara mer än nöjd över att jag kämpade på och gjorde de som krävdes. Jag kommer också att vara nöjd över att jag inte lyssnade på alla dom som bara tycker att jag ältar om detta med min dröm. Att blogga om de är mitt sätt att hålla detta vid liv och därför fortsätter jag att göra de. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE