Hoppas ni har haft en trevlig helg !

Hej !
 
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en trevlig helg. Min helg blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Av "yttre omständigheter" så blev denna helg en vanlig ledig helg som vilken annan som helst. Men jag har iallafall nu i tre dagar tagit hand om mig själv på bästa sätt. Mycket massagestol, go mat inte tänkt på bekymmer, "vardagströkgöra" och annat sånt där som man ofta grubblar på. Jag har bara haft de bra liksom och det har varit skön.
 
Nästa vecka har man massor med jobb igen. Den blir säkert ganska tuff precis som denna veckan har varit. Men en detalj är bättre och det är att jag kan sova ut ordentligt varje dag. Dessutom har jag många dagar där jag börjar ganska sent och det känns också ganska bra.
 
Nästa vecka är det också dags att göra ny budget. Då ska man lägga undan pengar till sparande igen och sen fundera på hur mycket man ska leva på denna månaden. Jag fortsättter att spara, men jag vet inte vad jag vill längre. Ett tag var jag ju säker på köket, nu känns bolånet mer lockande (fast då behöver jag ju inte spara mer nu ) Men jag vet inte alls  och det får väl vara så. Jag sparar och så får vi se? Fram till min semster är de mycket jobb som gäller så då blir de säkert att man sparar mycket pengar.  Jag har inga semesterplaner så, men det blir nog en hel del shopping för jag kommer ju att gå gata upp och gata ner här hemma i en månad och att inte unna sig något under sin semester det är bara jobbigt. Resor får däremot vänta för jag kämpar ju iallafall på med sparandet för att jag ska få ihop till annat än resor. Fortfarnde är de ju så att dom pengar jag har fått ihop såhär långt dom ska gå till min bostad på något sätt. Det har jag sagt från början och så ska de bli. Men jag vet inte alls om jag använder de jag sparar ihop framöver om de kommer att gå till mitt hem eller något annat. De där annat är ju då säkert party och resor om jag känner mig själv rätt. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE