Man är ofta trött.

Jag är så trött. Har ju gått upp så tidigt denna veckan så konstigt är de inte. En kollega på jobbet sa att han gillar att ha pass där han får börja tidigt för då kommer man hem tidigt. Det är narurligtvis bra, men man blir ju så trött hela tiden. Det första året när jag blev fast anställd av Swebus ( som det var då) så körde jag bara delade pass. Man började alltid tidigt, körde några timmar, var ledig några timmar och sen körde man några timmar till. Man kom hem kring 19:00 på kvällen. Började gjorde jag väl vid 05:30. 
 
Jag kände ganska snabbt med dessa arbetstider att jag var väldigt trött ofta. Jag tänkte då att nästa gång det är dags att välja "arbetsgrupp" så ska jag ha något helst annat. Det fick jag också och nu har jag kör sk 2-skift i flera år. Egentligen är jag nog lika trött nu som när jag körde delade pass. De där med att man kommer hem tidigt är ju bra och det blir naturligtvis för osocialt att bara köra kväll. 
 
Hur man än vänder och vrider så kommer jag nog aldrig ifrån att man känner sig trött ofta. Jag har ett jobb där arbetstiderna skiftar lika mycket som det finns siffror på klockan. Jag har nog jobbat alla tider som finns på dygnet. 
Busskörning är inget sju till fyra jobb direkt. Det finns liksom inte. Det närmaste man kommer normal arbetstid och samma rytm för kroppen det är när man kör är när man har delade pass.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE