Lyckan har jag funnit för längesen!

 
 
Calle
Hej! Du verkar smått obeslutsam i ditt sparande. Den första frågan du bör besvara (själv) är vad du sparar till. Pengar i sig har inget egenvärde eller är nyckeln till lycka. Lyckan uppstår först då du uppnåt det du sökt. Det verkar dock som du bara för sakens skull just nu, och samtidigt tycker att det är jobbigt. Detta känns som ett destruktivt beteende.. det kanske är bättre att fokusera på att slösa lite varje månad istället? Pengarna som blir över blir i stället ditt "sparande" varje månad. Tänk på saken.. tack för en bra blogg!
 
 
Jag vet vad jag vill med mitt sparande. Det första jag  vill är att  fixa köket. Så har det varit länge och så är det fortfarande. Jag sparar ALDRIG pengar för sparandet skull. Jag sparar alltid pengar till något som jag vill ha. Problemet är att det är så mycket kvar och det hjälper liksom inte att jag lägger undan 12 000 varje månad. Det känns ändå för långt borta just nu. Jobbigt är det, men fixar jag detta så vet jag att det är värt allt slit och kämpande hur jobbigt detta än har känts.  
 
Den där LYCKAN som du pratar om den har jag hittat för många årsen så den letar jag inte efter längre.  Jag har ett jobb som jag trivs med, snälla goa vänner, underbara syskon och jag har tidigare förverkligat andra drömmar som jag har haft. Jag letar inte efter att lyckan jag ser bara till att jag behåller den.  Jag har ju ganska angenäma bekymmer om jag tex känner att jag vill vara skuldfri trots att jag NU kan spara 12 000 i månaden. Men jag har två drömmar som jag gärna vill fixa. Jag vill vara skuldfri och samtidigt ha ett nyrenoverat hem. Problemet är mest just nu att jag inte vet hur det ska gå till. Jag vet inte heller om jag egentligen orkar kämpa vidare för det är så mycket kvar att göra innan jag når målet.  Lycklig är jag oavsett, men jag vill få de bättre än vad jag har det nu trots att jag har de bra.  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE