Funderar i natten.

Hoppas allt är bra med er. Jag sitter här och funderar över dagen, veckan, nästa vecka och allt möjligt annat.
 
Jag mår bra och känner mig lugn och avspänd. Det var något jag kom att tänka på. Jag har varit så lugn och avspänd hela denna veckan. I dag tex när jag var och handlade så gick jag så sakta genom stan till mataffären. Jag tog den tid jag behövde. När jag sen traskade hem genom stan igen med mina matkassar så kom jag på mig själv att jag är så lugn och avspänd. Jag brukar annars ha väldigt bråttom hem när jag har handlat mat, men icke  i dag. Man märker också att man får inte mer gjort för att man stressar Saker går inte fortare så det är ju bara att ta det lugnt och vara helt avspänt. Den känslan är underbart härlig och mycket skönare än stressen.
 
Jag har framöver väldigt mycket att ta tag i. Det finns massor med saker som kan gå fel. Massor med saker som inte kommer blir som man har tänkt sig. Detta vet jag. Säg att jag har tusen saker att göra så är jag väl nu på nummer åtta.  Jag kan komma på mängder med problem som jag kommer att få "brottas" med framöver, men även när jag har dessa tankar om allt så känner jag mig inte stressad då heller. Nya problem, men också nya lösningar väntar och det är bara att ta tag i allt. Gör jag det inte då har jag med största säkerhet ännu större bekymmer som då skapar problem som blir mycket svåra att lösa.
 
 Vad jag har att göra tänker jag egentligen inte så mycket på. Dom flesta  av oss har väl mycket att göra och man grubblar över de. Kanske funderar man på hur man ska hinna med och klara allt. Jag gör de i alla fall, men det är så skönt att hur allt än är och hur de än blir så känner jag ingen oro, stress eller panik. Jag är helt lugn och avspänd. Allt får ta den tid det tar. Jag fattar inte alltid rätt beslut, men jag gör vad jag kan och förhoppningsvis så gott jag kan.  
 
En sak man gör kan förhändra hela livet. Det kan gälla vad som helst. Det kan hända när som helst. Det kanske inte märks i början, men tar man de ett år, fem år eller tio år från nu så lever man kanske helt annorlunda bara för att man gjorde en sak.Det känns som en spännade tanke, men också lite läskigt. Framöver så kan jag känna att jag har några sådana beslut där en enda sak jag väljer att göra kan förändra väldigt mycket.  Det kan vara något redan i kväll, eller inte.  
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE