2012 07 23

Godmorgon!
 
Det har blivit en ny vecka och jag har såklart massor av jobb framför mig. Jag ska snart iväg till jobbet igen. Efter en helg av mycket jobb så ska jag bara jobba ännu mer. Bokstavligt talat kan man säga att man lever ett arbetsliv.
 
Det är i alla fall snart semester. Den börjar i slutet av denna veckan. Det som också händer att jag får in nya pengar. Jag kommer att få loss mer än vad jag brukar. Mycket mer pengar till mer sparande. Jag vet fortfarande inte vad jag vill, men har man bara cash så kanske till och med jag kommer på vad jag vill någon gång. 
 
Jag tror denna veckan kommer att bli ganska mentalt jobbig. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet redan nu och jag vet varken ut eller in. Jag får liksom inte grepp om något. Sparandet av pengar går bra trots att jag bränner mer nu under sommaren så sparar jag samtidigt mer än vad jag har gjort tidigare under året. Där går de bra och jag kan inte vara något annat än nöjd. Men allt annat för mig just nu är bara rörigt och jag vet ingenting om nåt. 
 
 
Jag tänker nog för mycket. Jag vet att de är fel för man får tex ganska lite gjort.Man uträttar inget genom att bara tänka.Jag tycker inte man ska inte tänka för mycket, men jag har alltid varit en person som tänker otroligt mycket. Jag har försökt att jobba bort de där, men det blir precis tvärtom istället. Jag drömmer om  en situation där jag inte behöver tänka speciellt mycket.  Kan det vara anledningen till att jag grubblar så mycket?
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE