Ovisst och det går långsamt men jag ser de positiva ...

2012 blir ett ovisst år för mig. Det förstog jag innan det börja. Nu har året varit igång ett tag och det har väl blivit precis som jag har tänkt mig.

 

 

Även det som är nära nu känns ändå ovisst.

 

Jag har massor att göra. Iallafall är det så de känns. Det mesta känns ovisst om allt jag har att göra kommer att bli som jag vill. Men jag tänkte på en sak: Om jag hade haft samma saker att göra fast det inte hade gått och googla hade jag då orkat kämpa på som jag gör? Jag hittar all möjlig information som jag tror att jag har nytta av i allt jag har att göra. Att ta reda på saker och ting utan att behöva fråga någon annan. Bara googla och vips har man hur mycket information som helst om det man söker. Dagens Samhälle känns fantastiskt på ett sätt för man kan ta reda på saker så enkelt själv utan att behöva fråga en "veta bättre person" Man förser sig med info blixtsnabbt och man behöver inte vänta på att någon annan ska göra något innan man själv har tagit reda på fakta.

 

Allt jag har att göra är en blandning av allt möjligt som inte har något med varann att göra. Mycket av det jag gör känns ganska nära, men det känns lika ovisst nu som för några månadersen. Nu tror jag ändå att allt jag kämpar med kommer att lösa sig till det bästa. Jag tror inte jag hade kämpat med allt annars om jag inte hade trott att det kommer att gå bra. Det mesta av saker man gör är ju ingen mening med att göra om man inte tror att man  fixar de, eller ?

Känns skönt att ha den positiva tron även om mycket av allt jag gör går långsamt framåt just nu. Men jag är noga och jag fattar inga förhastade beslut. Känns ju som gnska klokt. Dessutom kan jag ärligt säga att jag tror att jag kommer att fixa allt som jag har planer på  att göra detta år 2012. Känns rätt bra det också.

 

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE