Blickar framåt !

Jag ser framåt. Jag kommer att fixa det mesta av de jag går och drömmer om . Det tänker jag och tror hela tiden  Jag känner en vänding. Jag har tagit mig igenom denna sk skitmånaden (januari) på ett bra sätt. Jag hade mycket räkningar denna månaden. Allt är nu betalt och jag har trots det kunnat lägga undan flera tusen kronor till sparande och på så vis har jag närmat mig detta kök med väldigt stora kliv.

 

Mycket känns bra med detta med köket. Jag har en plan. Alla pengar som jag ska använda till köket ska vara inne i maj månad. Det kommer jag att fixa. Jag kan se mig själv klara av de. Efternågra uträkningar för varje enkild månad som jag har gjort så är det ännu mera säkert att jag kommer att fixa detta.  Det känns liksom inte som något problem alls. Det känns jäkligt bara !



Mycket känns bra med livet nu över huvud taget. Jag slösar ingen onödig energi på strunt och meningslöst "skit" som bara slutar att man står och stampar på samma ställe . Det finns inget sånt längre. Jag får naturligtvis kämpa på ett tag till. Så är det, men snart är det maj månad och då är för det första den jäkla snön borta för längesen och jag har dragit in dom cash jag behöver för att fixa renoveringen av min kök. No More Hell's Kitchen:)







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE