Jobb och nu blir det gym !

1 dag gjord och bara 3 kvar. Sen får jag vara ledig igen. Har ju precis börjat jobba efter en ganska lång ledighet (5 dagar) Jobbar lite och är ledig förhållandevis ganska mycket och jag är inte ledsen för att det just är så.


Är lite trött just nu, men det får ändå snart bli lite gym. Jag är nöjd med hur det känns nu ! Jag har kört på under flera månader. 2-3 gånger i veckan varje vecka under ganska lång tid. Det är jag nöjd med att jag inte lägger av liksom. I förrgår kände jag för första gången på länge att det gick riktigt bra också. Allt var bra och kroppen svara lite. Riktig Power Danne liksom ! Kul att jag har börjat känna det för det gör det säkert lättare att hålla detta nu utan att jag avbryter och tar ett längre uppehåll. Det finns liksom inga tankar på det där med att lägga av och bara skita i att träna. Jag tror inte att det kommer att hända på väldigt länge(om det ens kommer att hända) Jag har ju under en längre tid tränat på. Det har kanske inte alltid varit så bra och det har vari tungt och segt vissa perioder. Men jag har kört på. Jag vet inte om jag kommer att köra så mycket mer än 2-3 pass i veckan framöver.? Jag kanske kommer att öka med något pass någon vecka.  Men det vikiga är nu bara att jag kör på och håller regelbundenheten på detta.
SÅ:
Att jag skulle få för mig att skita i träningen nu när det känns så bra det har jag svårt att tro. Jag har ju tidigare också kämpat på även när det har gått lite trögt. Dessutom har jag lovat mig själv att detta året får jag inte vara för slö. Nej ! Jag kommer att köra på framöver. Det blir inga problem alls !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE