2011 01 14

Har blivit förkyld och har fått lite huvuvärk också. Känns lite tufft, men man kan ju vara mer sjuk än så. Jag är glad över att det bara är förkylning och huvudvärk. Ingen hosta som kan vara skitjobbig och ingen feber som gör att man blir liggande.

Tänkte på en sak
Det finns mycket som jag gör och tänker på som jag aldrig bloggar om. Jag kom på mig själv precis vad mycket det är som jag  inte skriver om eller helt enkelt inte känner mig redo att berätta om. Vill inte, har ingen lust, känns för privat eller vet inte hur jag ska uttrycka. Orsakerna kan vara många till varför jag inte skriver om precis allt. Men kanske ska man släppa på det lite för det finns så mycket just nu och väldigt lite av det som jag väljer att ta med i bloggen.

HMMM... Svårt de där. Var drar man gränsen liksom? Familj och vänner ? Där är jag ganska försiktig. Det känns mer rätt att inte ta med dom så mycket i bloggen. Det jag skriver i min blogg är mina ord, tankar och åsikter. Att då blanda in andra personer känns inte rätt då. Det finns fler saker som jag väljer att inte ta med. Fråga mig inte vad! Berättar jag det så har jag ju redan tagit med det och jag väljer ju att inte ta med de. Just nu känns det som det är väldigt mycket av de så snart har jag väl inte så mycket att blogga om.
HMMM....

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE