En snäll award av Katta !

Har fått en award av Katta där hon skrev: Danne verkar vara en genomgo kille. Minns inte hur jag hamna här heller men upptäckte snabbt att han bor nära mig så det blev bloggen mer intressant, och nu är jag fast. Blir en del videobloggar vilket jag gillar. Han älskar oxå att resa. Jag själv reser inte så ofta så det är roligt att få se nått annat genom hans blogg.
http://kattaaa.blogg.se/

När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:
1. Klistra in awarden på din blogg
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!
Jag skickar denna award vidare till dessa 5 fina bloggare)

1.Katta : Jag kikar in på hennes blogg ibland. Hon har mycket bra kvalitet på sina bilder. Jag gillar bloggar med riktigt fina bilder. Kanske för att jag själv inte alltid är så bra på att ta bra bilder. Hon har följt min blogg ganska länge. Alltid snälla goa kommentarer får jag alltid av henne. Katta verkar vara en duktig tjej som tar väl hand om sina tre barn.

2.Carro Andersson: Hon är en tjej som har bloggat väldigt länge. En rolig tjej som gillar att shoppa och festa. Hon och jag har lirat pingis i samma klubb i några år en gång i tiden. Kul att man kan följa henne på nätet nuförtiden, via hennes blogg.

3. Anna-Maria Lacatus: Träningsblogg som är riktigt bra. Hon bloggar om allt som har med tränig att göra plus lite annat också. Jag gillar folk som tränar mycket. Denna tjej lever ju för sin träning. Kul att se att det verkligen ger resultat. Jag skulle själv vilja orka träna så mycket som hon gör.

4.Schmarro.blogspot.com/ : Jag har inte listat ut vad denna tjejen heter, men hon är iallafall en tjej som skriver väldigt bra blogginlägg. Mycket text, lite bilder. Jag gillar egentligen mycket bilder när vi snackar bloggar. Men detta kan få vara ett undantag som bekräftar regeln.

5. Sonja: Tjej som man ofta hör i radio. Hennes blogg är riktigt rolig ! Klurig bloggare som får till en lite annorlunda blogg, men detta är riktigt bra tycker jag!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE