Det känns väl inte så motiverande.

Greta:


Har du aldrig tänkt på att vidarutbilda dig? Du kanske kan bli någon slags chef på västtrafik eller kanske ekonom? Du är ju VÄLDIGT ekonomisk sinnad!Nja.. Jag har väl tänkt på att plugga/utbilda mig typ. Men det känns ändå inte så motiverande just nu. Jag har det ganska bra som jag har de. Det viktigaste för mig i livet det är att jag mår bra. Jag gör de nu. Jag tror inte att jag mår så mycket bättre bara för att jag tex utbildar mig och sen blir chef. Någon slags chef har jag inga drömmar om att bli. Jag tror inte att chefer mår så mycket bättre än vad en sk arbetare på lite lägre nivå gör.
Det känns inte så motiverande helt enkelt att sätta sig i skolbänken. Dessutom skulle jag  nog inte heller passa som rollen att vara chef. Jag är mer den hårt arbetande "underhuggaren". Det är nog mer Danne...

Glennart
01 January, kl. 18:13 | Blogg;

Men hur hårt är det att köra buss egentligen? Sitta på en fabrik i kina och va 7 år och sy fotbollar åt Nike 13 timmar om dagen för 35öre i timmen, det är hårt. Inte sitta och köra en buss med värme på vintern, airconditon på sommaren!

lol
01 January, kl. 13:24 | Blogg;

lolomfgword

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE