Sparandet och träningen går bra !

Ska snart ta mig iväg för lite arbete igen. Jag har haft en lugn dag. Jag har sovit någon timme nu mitt på dagen. Rätt skönt faktiskt. Kollar ut genom föntret och ser att det har börjat snöa igen. De positiva är ju att det inte är lika kallt som igår.

Jag mår bra och jag börjar känna att de man gör går lite lättare nu . Jag går runt i min bubbla och tänker och grubblar mycket. Men jag mår väldigt bra. Börjar liksom kunna gå runt och mysa lite igen.  Sparandet har jag fått fart på och det går bra.

Håller budget precis lika bra som förra året typ. Då vad det ju mycket med de där för att jag vile ju ut och resa. Gjorde ju det också. Dessutom är det skönt att man inte behöver kämpa så mycket med tålamodet längre. Det känns som jag kommer att klara min målsättning och jag behöver inte vända och vrida så mycket på allt (sen gör jag väl det i alla fall)

Tränat har jag inte gjort idag, men allt känns bra med de där också och jag tror det blir nya tag med detta i morgon. De är roligt och jag orkar med. Man kämpar på  och jag älskar att jag gör de liksom. Träna är liksom en del i mitt liv och nu kan jag njuta dessutom.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE