Kvällens middag !

Bara slappar och tar hand om mig själv. Skönt att ha en ledig dag. Efter denna dag är de jobb som gäller resten av veckan. Men det känns bra. Jag har ju sovmorgon denna vecka. Jag går och lägger mig när jag vill, stiger upp när jag vaknar och är liksom aldrig för trött.

Middag har jag käkat och det blev spagetti och köttfärsås. Med lite ketchup och god apelsindryck så smakade allt precis så som det ska smaka. Jag är riktigt nöjd med min kväll.
Det har varit en behaglig dag och en lugn kväll. Det har blivit mörkt för längesen och helt tyst överallt. Man försvinner in i sin egen lilla värld av funderingar. Det är helt otroligt att en människa (nämlign jag ) kan fundera så mycket som jag faktiskt gör. Just nu tex så funderar jag på den personen som jag såg i tv programmet Plus ikväll.  Hon skulle renovera sin lägenhet precis som hon ville ha de. Hon var så glad innan de skulle dra igång. Det var hennes första egna bostad. Hon hade fått ett pris på 150 000 kronor för att få kök, badrum och vardagsrum renoverat och fint. Nu står de bara stilla och hantverkarna har gjort ett uselt jobb. Nu ser det värre ut än innan och 85 000 kronor är betalt i förskott som hon nu kämpar med att få tillbaka. Usch vad hemskt !
http://svtplay.se/t/102796/plus





Anna
02 February, kl. 22:20 | Blogg;

Vad snygg du var i håret här! Ha så oftare! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE