En historia som jag aldrig har berättat.

Jag skriver ibland här på bloggen om när jag var liten. Här ska ni få en historia som jag inte tror jag har berättat förut.

När jag var liten köpte pappa mycket musik med Alf Robertson. Minns ni honom? Han finns inte bland oss längre. Han dog på julafton 2008. Man kan nog säga att jag växte lite upp med hans musik. Jag hade inget emot att det spelades hemma eller i bilen. Det spelades mycket. Jag gillade detta. Fina visor liksom.

En gång så var Alf Robertson på besök här i Vänersborg. Det var en bildelsfirma som låg nere på Vassbotten som hade bjudit in honom för lite sång och musik. Han var ju liksom ingen hårdrockare så något stort utrymme på scen hade han inte. Jag hade hört honom i flera år innan jag nu skulle se honom  live. Framförallt i bilen hade det spelats mycket. Nu såg jag honom live. Jag  gillade även detta.

Jag stog och tittade på honom som ett litet ljus. Jag minns inte hur gammal jag var(tror inte att jag hade börjat skolan än), men jag kände igen varenda låt för jag hade ju hört dom mycket under flera års tid. Idag kan jag faktiskt vara lite stolt över detta att jag fick se honom live en gång.  Han verkade  vara en snäll man. Detta är ett litet fint minne för mig som jag gillar
att tänka på ibland.












Chaffisen
02 February, kl. 23:04 | Blogg;

Affe är grym! Vila i frid. Tack för alla fina låtar.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE